KORISNIČKA SLUŽBA - PITANJA I ODGOVORI


Slobodno nam se javite porukom preko Email adrese na: [email protected], ili nas nazovite, za sva pitanja i neudomice smo tu za vas. Naše radno vreme 'Korisničkog Servisa' ( od 10:00 do 14:00 ). Owner:
Phone number:
Email:
Address:
This site is owned and operated by

Izaberite sledeću od kategorija, kako bi se upoznali sa uslovima korišćenja naših usluga, kao i uslova naše prodavnice 'Sezonic' ( koja se nalazi na stranici pod nazivom 'Ponude & Kuponi ).

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE O OGLAŠAVANJU NA 'FIORI ESTATE'

Ovde ste kako bi se upoznali sa našim uslovima oglašavanja na 'Fiori Estate' -smeštaj. Imamo veliku kategoriju oglašavanja neke od njih su:

  • Apartmani
  • Hoteli
  • Stan na dan
  • Restorani
  • Kafići
  • Barovi
  • Klubovi
  • Umetnost & Zabava

Oglašavanje na našoj stranici je besplatno ( jedan oglas mesečno ), što je sasvim dovoljno ukoliko imate jedan Apartman, Hotel, Stan... za oglašavanje.

Svi vaši oglasi će se dobro rangirati, mi saradjujemo sa Googl-om, koristimo plaćene oglase, jer Google zna najbolje.

Postoje opcije na koje ćete naići odma pri kliku 'Postavi Oglas', link će vas odbaciti na stranicu sa cenama i paketima ( Free paket, Pro paket, Exclusive paket ), ukoliko mislite da vam treba nešto više od besplatnog paketa, hoćete istaknut oglas, oglas na više meseci, bez potrebe ponovnog obnavljanja, želite da dodate više slika u svoj oglas, više detalja, možda video snimak -obilazak, onda se možete pretplatiti preko naše stranice klikom na neki od paketa.

Plaćanje se vrši Bankovnom karticom, Paypal-om ili Kreditom ( ukoliko se odlučite za neku od opcija, molim vas da nas kontaktirate pre toga ), plaćanje se ne vodi direktno preko WEB sajta, jer nastojimo da sačuvamo vaše a i naše lične brojeve, tako da nam se morate prvo javiti preko email-a da bi dobili sve potrebne podatke za plaćanje računa.

USLOVI KORIŠĆENJA (naših usluga )

Da bi pre svega mogli da postavite oglas, morate biti registrovan član. Registracija nije ni malo komplikovana, unosite samo tražene podatke ( Email, Šifra ).

Ako je registracija uspešno izvršena, na vaš Email treba da stigne obaveštenje o uspešnoj registraciji sa vašim unetim podacima.

Nakon prijave, prikazuje se novi meni ( Tabla ), sa svim alatkama za postavljanje oglasa. Obavezno uneti sve vaše podatke u meni pod nazivom 'Nalog', da bi vas naš sistem verifikovao i omogućio uspešno oglašavanje na 'Fiori Estate'. 

Da napomenemo još jednom, prilikom klikom na 'Postavi oglas' izabrati željeni paket, za svaki od paketa u koloni imate kratki opis šta paket sadrži. Nemojte da se prevarite, sve funkcije koje ima paket Exclusive ( košta 60 eura ), dobijate i u Free paketu, ali kad predajete oglas na proveru, naš sistem izbacuje one stavke za koje niste pretplaćeni, zato je jako bitno pogledati koji paket šta nudi.

Ukoliko imate nekih nejasnoća, pitanja, molim vas da posetite našu stranicu 'Kontakti'. Hvala

Sva prava zadržana 'Fiori Estate' 2016-2017