Kako se Oglašavati

Kako se Oglašavati, Fiori Estate je neprofitna organizacija, koja obezbedjuje besplatno oglašavanje na internetu. Oglašavanje je jedna vrsta komunikacije kojoj je svrha informiranje, obaveštavanje potencijalnih kupaca o proizvodima ili uslugama. Reklame kao način oglašavanja sadrže činjenice, informacije i uverljive poruke o onome što reklamiraju. Saznaj koji je princip oglašavanja, samo u tri koraka možete početi svoje reklamiranje na našoj platformi.

1. Kreiranje Naloga

Kreiranje naloga na Fiori Estate je lako, sa funkcijom socijalne prijavljivanja to omogućava posetiocima da se lako prijave. Neće morati da unose podatke, već će sajt preuzeti sve potrebne podatke sa vaših socijalnih mreža, nakon čega ste u par sekundi prijavljeni, svako novo prijavljivanje je brže od prethodnog.

Koristimo dobru zaštitu radi očuvanja vaših informacija, sve informacije koje su na vašem nalogu su za vas samo, one podatke koje postavite u oglas su javne.

2. Postavljanje Oglasa


Postavljanje oglasa je veoma lako, sve informacije za vaš oglas se nalaze na jednoj stranici, za unos lokacije koristimo poseban dodatak ( google map ), što olakšava pronalazak vaše lokacije. Dizajn za oglas je tako napravljen da je pregledan svim našim posetiocima i potencijalnim kupcima.

Veoma je bitno na početku izabrati željeni paket za oglašavanje, svaki paket govori za sebe ( šta nudi ), prilikom unosa podataka u oglas, imaćete pristup svim formama besplatnim i plaćenim paketima.

Naš sistem će automacki izbaciti one podatke koje ne odgovaraju vašem paketu, zato je veoma bitno pročitati sve na stranici ‘Kako se Oglašavati’ da ne bi bilo kasnije nekih zabuna, za sva druga pitanja u vezi oglašavanja smo tu za vas.

3. Plaćeni paketi

Plaćeni paketi vam daju više informacija vašem oglasu, što je veoma bitno našim posetiocima, posetioci traže bogati tekst i sadržaj. Svaki paket ima svoje prednosti, što možete videti prilikom ulaska na stranicu ‘Postavi Oglas‘. Uveli smo zabranu plaćanja direktno preko sajta, jer nastojimo da sačuvamo poverljive podatke naših korisnika.

Kad se opredelite za neki paket, veoma je bitno da nam se obratite preko Email-a, da bi vam poslali racun za uplatu paketa. Cena paketa je prikazana u evrima, ali plaća se u dinarima, po trenutnim kursom, koji možete proveriti ovde.

Počni odma da koristiš naše usluge